dimecres, 14 de febrer del 2018

DIMECRES DE CENDRA. AVUI INICIEM LA QUARESMA

Avui es Dimecres de Cendra. S'inicia la Quaresma i les confraries, gremis, germandats i congregacions de la nostra Setmana Santa ens preparem i començarem en breu a organitzar un seguit d'actes que tindran la seva culminació amb la Setmana Santa. Avui, però el tret de sortida la dona la Missa de la Imposició de la Cendra, que tindrà lloc aquest vespre, a les 20h a la Catedral de Tarragona, missa presidida pel Sr. Arquebisbe Dr. Jaume Pujol i Balcells.

Monsenyor Sergi Gordó Rodriguez, bisbe auxiliar de BCN
La Congregació, com no pot ser d'altra manera, ja està ultimant els seus actes previs a la Setmana Santa, actes que ja podeu trobar en aquesta mateixa pàgina web, en l'apartat de l'Agenda i que ja comencen aquest mateix divendres, primer de la Quaresma. A les 18.30h tindrà lloc a la Parròquia de la Trinitat el Viacrucis i al acabar donarà lloc la Santa Missa. A les 19.30h,  i per segon any consecutiu, a Natzaret, les dues congregacions de La Sang organitzaran les Pregaries al Sant Crist de La Sang i el Cant de La Salve a la Mare de Déu de la Soledat.

Pablo Alcaraz García


Ja la propera setmana, el dijous 22 de febrer les dues congregacions de La Sang organitzaran la tradicional Conferència Quaresmal que enguany anirà a càrrec de Monsenyor Sergi Gordo Rodríguez, bisbe auxiliar de Barcelona. L'acte tindrà lloc de bell nou a l'església dels Sant Reis (Sant Agustí).

També us podem avançar que aquest any el presentador de la nostra revista anual anirà a càrrec del periodista d'Onda Cero a Tarragona, Sr. Pablo Alcaraz García. L'acte tindrà lloc a la nostra església de Natzaret el proper dia 12 de març a partir de les 20h.