diumenge, 14 de gener del 2018

QUOTES 2018

S'informa als congregants que les quotes corresponents a la quota anual del 2018, es posaran en cobrament a tots els congregants que les tenen domiciliades en bancs o caixes, el proper dia 1 de febrer. Els congregants que no les tinguin domiciliades podran fer-la efectiva a la nostra seu en horari de secretaria (els divendres de 18 a 20h i els dissabtes d'11 a 13h - entrada per la porta principal de l'església) fins el dia 16 de febrer.
Igualment, recordem als congregants que tinguin la quota del 2017 per pagar, tractin de posar-se al dia. La Congregació es fa càrrec de la situació econòmica per la que passen alguns dels nostres germans com a conseqüència de la crisis que patim, per això, reiterem la disposició de la Tresoreria a tractar de forma personalitzada amb cada congregant aquesta circumstància, amb l'objectiu de donar una solució en aquesta situació.
Per finalitzar, demanem a tots els congregants que tinguin la quota domiciliada i hagin canviat de compte o sucursal, ho comuniquin personalment abans del dia 27 d'aquest mes de gener en els dies i horaris abans esmentats, o a través del correu electrònic de la Congregació: lasang.secretaria@gmail.com